Geniet met Smaakgeheimen

Boerenborrels

Hollandse boerenborrel

Ingrediënten:boerenborrel.jpg

1 plat stuk Boeren belegen kaas
1 stuk prei
1 pak Boeren volle yoghurt
1 pakje bieslook
borrelglaasjes
lepeltjes
Smaakgeheimen Chutney uien-rozijn

Werkwijze:

Snij de Boeren kaas en prei in kleine blokjes en doe het in de borrel glaasjes. Vul het glaasje voor 1/4e met Boeren kaas en prei. Schep op de boeren kaas en prei 1/4e laagje Smaakgeheimen Chutney uien-rozijn. Het glaasje is nu half vol. Schep hier op 1/4e deel boeren volle yoghurt. Lepeltje erbij en garneren met 3 stuks bieslooksprietjes.Zoete Boerenborrel

Ingrediënten:
zoete_borrel.jpg

2 stuk appels
2 stuk peren
1 pak Boeren volle yoghurt
1 pakje peterselie
borrelglaasjes
lepeltjes
Smaakgeheimen Chutney mango-peppadew

Werkwijze:

Snij de appels en peren in kleine blokjes en doe het in de borrel glaasjes. Vul het glaasje voor 1/4e met stukjes appel en peer. Schep op de appel en peer 1/4e laagje Smaakgeheimen Chutney mango-peppadew. Het glaasje is nu half vol. Schep hier op 1/4e deel boeren volle yoghurt. Lepeltje erbij en garneren met 1 takje peterselie.

Smakelijk eten!

Tip van de chef-kok:
Laat de gasten de borrel kort door roeren, zodat ze alle smaken door elkaar proeven!

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.