Appelplukdag 23 september

Belangstelling voor wat we eten en waar het vandaan komt, is groeiende. Dat blijkt ondermeer uit de overweldigende belangstelling in de afgelopen jaren voor de Appelplukdagen in onze boomgaard. Jong en oud trekken jaarlijks naar onze boomgaard om het appelplukseizoen zelf te ervaren.

Op zaterdag 23 september 2017 is er tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons fruitbedrijf, aan de Parkweg 22A te Vleuten, de mogelijkheid om uw eigen appels en peren te plukken in de boomgaard.
Dit is een prachtige gelegenheid om kennis te maken met diverse appelrassen en natuurlijk de smaak van de nieuwe oogst te proeven.
De kinderen kunnen zelf hun appel schillen met de appelschilmachine en er staat een groot springkussen!
Maak een ritje in de pluktrein door de prachtige boomgaard en zie hoe alles groeit.

Na het plukken is er voor iedereen op het terras in de boomgaard een (gratis) heerlijk kopje koffie.
Dé aanleiding om een kijkje te nemen op het pure Hollandse platteland.

Zelf plukken, zelf proeven, dat is het devies!
Tip bij nat weer: trek laarzen aan.
Kinderen alleen onder begeleiding van een ouder.

U hoeft vooraf niet te reserveren en de toegang is vrij. Wat u plukt dient wel afgerekend te worden. In de boomgaard is GEEN PIN aanwezig. In de Landwinkel zijn er deze dag leuke aanbiedingen.

Na al dat harde werken in de boomgaard moet de innerlijke mens ook goed verzorgd worden. U kunt genieten van een heerlijk broodje RijnRund kroket, rundvlees uit de Krommerijnstreek. Onze slager Marcel zal dit voor u verzorgen.