WIJN PROEVERIJ zaterdag 25 november

Lekker! Wijn proeven bij Landwinkel De Groene Ham
 
Wil je kennis maken met de wijnen van onze Landwinkel? Kom dan naar de wijnproeverij op VRIJDAG 21 APRIL 2017 om 20.00 uur.
Gediplomeerd wijnkenner Bart Leurs van “Goede wijn met Bart” laat je de wijnen van onze Landwinkel proeven én ervaren. Hij laat je ontdekken wat jij lekker vindt, waar de verschillen tussen wijnen vandaan komen en welke wijn bij welk gerecht past. 

Deze avond is inmiddels volgeboekt. Wegens grote belangstelling zullen wij in het najaar weer een wijnproeverij organiseren. Wilt u gebruik maken van de voorinschrijving voor de wijnproeverij in het najaar (eventueel in november) dan kunt u een e-mail sturen naar: info@degroeneham.nl. 
 
Bart_Leurs_Wijnkenner_DGH.jpg 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.