Een cadeaupakket van Landwinkel

Een CADEAUPAKKET van Landwinkel pakt altijd goed uit!

Ga voor (h)eerlijke cadeaupakketten van Landwinkel!

Heerlijk. Uniek. Puur. En lekker! Dat zijn de cadeaupakketten van Landwinkel De Groene Ham uit Vleuten. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Want wie wil nu niet genieten van schitterende, ambachtelijke streekproducten en delicatessen, met zorg geproduceerd door lokale en regionale boeren?
Landwinkel De Groene Ham stelt in overleg met u een cadeaupakket op maat samen, speciaal voor uw relaties. U heeft de keuze uit talloze overheerlijke én eerlijke producten, zoals pure sappen, mooie wijnen, lokale bieren, vruchtenjam, boerenkaas of chocolade.

En ja: ook de liefde van uw klant gaat door de maag. Daarom heeft Landwinkel De Groene Ham ook verrukkelijke delicatessen in haar assortiment: scharrelroom, dressings, nougat, vruchtensausen, noten, snoepjes... te veel om op te noemen.

Overtuig uzelf en kom proeven in onze Landwinkel of bel gerust als u meer wilt weten en/of de mogelijkheden voor uw bedrijf wilt bespreken! Ook grote aantallen is mogelijk (Anne-Lies: 06-21948473 of e-mail: info@degroeneham.nl). Een privé-afspraak is ook mogelijk zowel overdag als 's avonds. Graag tot ziens!

Onze cadeaupakketten zijn het hele jaar door leuk om te geven!

Wanneer u op deze link kerstpakketten klikt dan ziet u een aantal voorbeelden met (kerst)pakketten. Als u dan op een gewenst pakket klikt dan ziet u welke streekproducten er in het pakket zitten. Uiteraard is dit naar uw wens bij te stellen. Deze pakketten kunnen het hele jaar door ook gegeven worden als cadeaupakketten.

De stempelkaartactie is niet geldig bij de bestelling van Kerst- en cadeaupakketten.

Uniek en smaakvol Kerstpakket