Kerst- & cadeaupakketten 2017

Delicatessenboxen

Een KERST- & CADEAUPAKKET van Landwinkel pakt altijd goed uit!

Op zoek naar een origineel cadeau?
Welkom in de etalage van onze kerst- & cadeaupakketten.
Zoekt u een pakket op maat? Of vind u het belangrijk dat het pakket aansluit bij uw organisatie? Dan helpen wij u graag. U kunt altijd uw pakket naar wens samenstellen en de verpakking bepalen.
Kerst is de tijd om iemand zeker eens te bedanken en wat is er mooier om een cadeau vol delicatessen met een eigen verhaal te krijgen. Producten uit Holland, een stuk echte boerenkaas en heerlijke boeren delicatessen, het zit er allemaal in.

Overtuig uzelf en kom proeven in onze Landwinkel of bel gerust als u meer wilt weten en/of de mogelijkheden voor uw bedrijf wilt bespreken! (Anne-Lies: 06-21948473 of e-mail: info@degroeneham.nl). Een privé-afspraak is ook mogelijk zowel overdag als 's avonds. Wij kunnen ook grote aantallen (kerst)pakketten maken (1.000 | 2.000 en meer).

Streekproducten, heerlijk en ambachtelijk bereid

De ambachtelijke streekproducten in onze Landwinkel bieden veel belevingswaarde. Wie een streekpakket kado geeft, zal door de ontvanger niet gauw vergeten worden. Op verzoek kunnen wij een verscheidenheid aan streekpakketten, fruitmanden en kadopakketten samenstellen voor alle gelegenheden. Wilt u één of een aantal pakketten laten maken neem dan contact met ons op; wij leggen graag alle mogelijkheden uit!

Fruitmanden met pure smaak en uitstraling

U kunt uw fruitmand naar eigen keuze samenstellen met een grote diversiteit aan vers fruit. Naast ons eigen geteelde fruit uit de boomgaard hebben wij ook citrus- en exotisch fruit. Al ons fruit is eerlijk én heerlijk!