EERSTE AARDBEIEN PLANTJES GROEIEN AL

De eerste aardbeien plantjes staan weer buiten op de stellingen te groeien. Nu hopen dat de zon vaak zal schijnen zodat we deze zomerkoninkjes weer gauw in onze Landwinkel hebben staan.

PASEN: wij helpen je graag!
Voor de Paasdagen kom je lekker shoppen in onze Landwinkel.

Voor een gezellig ontbijt, brunch of diner slaag je bij ons altijd met die heerlijke boeren streekproducten. Puur, eerlijk en ambachtelijk. En wil je iemand verrassen met een uniek, leuk Paascadeau? Wij helpen je graag!

BOERENKAAS & EIEREN ACTIE
Wanneer je in de maand maart een kilo of meer aan boerenkaas koopt dan krijg je daar 10 scharreleieren bij voor slechts € 0,99.

Het totaal van de boerenkaas moet 1 kilo of meer zijn, het mogen dus meerdere soorten boerenkaas zijn (koe, geit, schaap).

AANBIEDING:
De Goudreinetten uit eigen boomgaard zijn deze week nog in de aanbieding. Nu voor slechts € 0,75 per kilo. Aanbieding is geldig tot en met zaterdag 18 maart 2017.
De Elstar appels zijn vanaf volgende week in de aanbieding voor slechts € 0,75 per kilo. Deze aanbieding is geldig van 21 maart t/m 1 april 2017.

Wist je dat we in de winterperiode iedere week een bepaalde appel of peer uit onze eigen boomgaard in de aanbieding hebben. Op onze website is onze aanbieding iedere week te lezen www.degroeneham.nl/klantinfo/aanbieding

BOERGONDISCHE DAG 24 juni
Noteer vast in je agenda:
Zaterdag 24 juni kunnen jullie komen genieten van een Boergondische dag op ons fruitbedrijf.
Proef, ervaar en beleef het platteland met gezellige kraampjes, lekkere hapjes, leuke activiteiten, springkussen en een ritje in de pluktrein door de boomgaard. En er zullen rondleidingen over het fruitbedrijf gegeven worden.

Mis het niet en reserveer alvast 24 juni in de agenda! Het beloofd weer een mooi BOERgondisch feestje te worden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Zondag GESLOTEN

Landwinkel De Groene Ham | Parkweg 22A | 3451 RJ Vleuten | www.degroeneham.nl | info@degroeneham.nl | 030-6771216

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie