Geniet met Smaakgeheimen

Boerenborrels

Hollandse boerenborrel

Ingrediënten:

1 plat stuk Boeren belegen kaas
1 stuk prei
1 pak Boeren volle yoghurt
1 pakje bieslook
borrelglaasjes
lepeltjes
Smaakgeheimen Chutney uien-rozijn

Werkwijze:

Snij de Boeren kaas en prei in kleine blokjes en doe het in de borrel glaasjes. Vul het glaasje voor 1/4e met Boeren kaas en prei. Schep op de boeren kaas en prei 1/4e laagje Smaakgeheimen Chutney uien-rozijn. Het glaasje is nu half vol. Schep hier op 1/4e deel boeren volle yoghurt. Lepeltje erbij en garneren met 3 stuks bieslooksprietjes.



Zoete Boerenborrel

Ingrediënten:

2 stuk appels
2 stuk peren
1 pak Boeren volle yoghurt
1 pakje peterselie
borrelglaasjes
lepeltjes
Smaakgeheimen Chutney mango-peppadew

Werkwijze:

Snij de appels en peren in kleine blokjes en doe het in de borrel glaasjes. Vul het glaasje voor 1/4e met stukjes appel en peer. Schep op de appel en peer 1/4e laagje Smaakgeheimen Chutney mango-peppadew. Het glaasje is nu half vol. Schep hier op 1/4e deel boeren volle yoghurt. Lepeltje erbij en garneren met 1 takje peterselie.

Smakelijk eten!


Tip van de chef-kok:
Laat de gasten de borrel kort door roeren, zodat ze alle smaken door elkaar proeven!