Recepten met Smaakgeheimen

AMUSE

Piepers in de schil met zwarte truffel mayonaise

Ingrediënten

8 kriel aardappelen in de schil

1 stuk belegen geitenkaas

1 potje SMAAKgeheimen truffel mayonaise

1 potje SMAAKgeheimen kempische kruidenmix

Werkwijze

* Water aan de kook brengen met 2 theelepeltjes kempische kruiden

* Aardappeltjes in de schil goed wassen, daarna beetgaar blancheren

* Aardappeltjes afgieten en op een handdoek laten uitwasemen

* Hol de aardappeltjes met een klein lepeltje uit

* Prik de aardappel aan vorken en schep in het kuiltje een flinke lik SMAAKgeheimen truffel mayonaise

* Rasp flink wat krullen belegen geiten kaas over de truffel mayonaise


Hennen eitjes met cocktaildip en een julienne van Boerenham

Ingrediënten

4 hennen eitjes hard gekookt (of scharreleitjes)

2 plakjes gekookte boeren ham

1 potje SMAAKgeheimen chipdip cocktail

Werkwijze

* Hard gekookte eieren pellen

* Het ei halveren over de lengte, om een half ei goed te laten liggen snij je een vlakke kant aan de onderzijde van het ei

* Schep een theelepel chipdip kruiden op het ei

* Rol de ham op en snij deze ragfijn, strooi de ragfijne ham op het ei

* Garneren met bieslook of peterselie


Boeren Waldkorn beschuit

Gerecht voor 4 personen

Let op: in verband met zacht worden van de beschuit deze a la minute bereiden!

Ingrediënten:

1 heel boeren waldkorn beschuit
1 stuk boeren mediterraanse kaas
100 gram rucola sla
2 stuks augurk
Smaakgeheimen Toast smeersel Tonijn

Werkwijze:

Boeren waldkorn beschuit besmeren met Smaakgeheimen toast smeersel Tonijn. Snij nu de augurk in wat grotere stukken en leg ze op het beschuit. Plaats hierna boeren mediterraanse kaas krullen tegen de augurk aan. Garneer het beschuit af met rucola sla.