Genieten op het terras bij de boer

Rustpunt in landelijke omgeving

Tijdens uw wandel-, fiets- of autotocht door het prachtige Groene Hart kunt u bij ons even op adem komen op ons gezellige terras met een kopje koffie of thee, een heerlijke punt ambachtelijke appeltaart of een glas puur sap of boeren roomijsje.

Ook kunnen wij voor een boerenkaas plankje met een lekkere boerenmosterd of heerlijke kaasdip zorgen. U bepaalt welke boeren(kruiden) kaas u op het plankje wenst.

Bent u met een grote groep en wilt u van te voren reserveren? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Fietsroute 'Pareltjes van Utrecht'

Een mooie route vol ontdekkingen! In het landelijke buitengebied van Utrecht vindt je ons startpunt, Landwinkel De Groene Ham. De perfecte plek om heerlijk vers fruit en streekproducten in de slaan voor je fietstocht. Ook een perfecte start- en eindpunt van je fietstocht voor een kopje verse koffie/thee met gebak, puur sapje of boerenijsje.

Fietsroute 'Op pad in Luilekkerland'

Op de fiets door de polder: naar het ontginningsdorp Kockengen, de Woerdense Verlaat en Harmelen. Een mooie landelijke route! Tussendoor even bijkomen in de prachtige natuur op 't platteland op een sfeervol terras waar je kan genieten van boeren delicatessen, dan is een bezoek aan onze Landwinkel zeker de moeite waard.