NIEUWS van De Groene Ham

NIEUWS TE MELDEN

GEEN APPELPLUKDAGEN in 2020

Helaas hebben wij moeten besluiten dat er dit jaar geen appelplukdagen georganiseerd gaan worden.

Wegens de corona is het risico te groot, er komen te veel mensen op het evenement af waardoor wij de richtlijnen van het RIVM niet meer kunnen handhaven.

Wij vinden het heel erg jammer maar hopelijk zijn we volgend jaar wel weer in de gelegenheid om de appelplukdagen te organiseren.

Blijf gezond allemaal en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet, Han en Anne-Lies


WIJZIGING WOENSDAG SLUITINGSTIJD PER OKTOBER 2019

Vanaf 1 oktober 2019 zijn wij op de woensdag geopend tot 16.00 uur

De andere dagen blijven ongewijzigd:
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Maandag gesloten

LET OP: vanwege de Corona hebben wij besloten om tot en met eind september 2020 op de woensdag tot 18.00 uur open te blijven zodat u nog meer tijd heeft om uw boodschappen bij ons te komen doen. Vanaf 1 oktober 2020 gaan wij op de woensdag weer om 16.00 uur sluiten.

TEXTIEL INZAMELEN VOOR DIABETESFONDS

Climpex zamelt gebruikte kleding als een actie voor Warchild. Naast Warchild steunt Climpex meerdere stichtingen zoals Hartstichting, Nierstichting, Diabetesfonds en Maag Lever Darmstichting. Per 2016 wil Climpex graag de stichting KOVAMO (Kleding Ophaal voor Algemeen Medisch Onderzoek) het Diabetesfonds ondersteunen. Wij zouden het fijn vinden als u ons blijft steunen.
De container staat naast onze Landwinkel waar u gemakkelijk al uw gebruikte kleding kunt deponeren. De (schone en droge) kleding dient u wel in afgesloten zakken aan te bieden.