NIEUWS van De Groene Ham

NIEUWS TE MELDEN

 

OPENINGSTIJDEN ROND KERST en OUD&NIEUW

Aan het einde van het jaar gaan wij er ook weer even tussenuit. Dit betekent dat in de week van Kerst en Oud & Nieuw onze Landwinkel gesloten is.

WIJ ZIJN GESLOTEN VANAF 26 DECEMBER T/M WOENSDAG 3 JANUARI

En in het nieuwe jaar gaan wij weer open op DONDERDAG 4 januari 2018.

TEXTIEL INZAMELEN VOOR DIABETESFONDS

01-2016 - Hebt u gebruikte kleding over? Lever uw textiel, kleding of schoenen dan nu in bij ons inleverpunt!
Climpex zamelt gebruikte kleding als een actie voor Warchild. Naast Warchild steunt Climpex meerdere stichtingen zoals Hartstichting, Nierstichting, Diabetesfonds en Maag Lever Darmstichting. Per 2016 wil Climpex graag de stichting KOVAMO (Kleding Ophaal voor Algemeen Medisch Onderzoek) het Diabetesfonds ondersteunen. Wij zouden het fijn vinden als u ons blijft steunen. 
De container staat naast onze Landwinkel waar u gemakkelijk al uw gebruikte kleding kunt deponeren. De (schone en droge) kleding dient u wel in afgesloten zakken aan te bieden.
Week van de Smaak 2013 met Henk Westbroek

Week van de Smaak 2013 met Henk Westbroek

RTVUtrecht: opname Week van de Smaak 2013

RTVUtrecht: opname Week van de Smaak 2013

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.