Overslaan en naar de inhoud gaan
HollandsWild
Puur en duurzaam

Hollands Wild duurzame producten uit de Hollandse polders

Successen uit de Hollandse natuur direct uit de polder op het bord.
Experimenteer eens met gans; jaarrond wild van Hollandse bodem voor de Hollandse keuken. Geen kweekwild maar echt Hollands Wild.
Wist je dat 95% van het wild dat in Nederland verkocht wordt is geïmporteerd of uit kweekfarms komt? Dat vinden wij geen echt wild. Hollands Wild heeft zich gespecialiseerd in producten uit de Nederlandse natuur. Hollands Wild heeft daarom een eigen netwerk opgebouwd van jagers die jagen om de biodiversiteit in balans te houden en wildschade voorkomen. Het wild heeft dus altijd een prachtige vrij leven gehad en dat levert smaakvol en mooi mager vlees op.

Jaarrond beschikbaar: gans

Hollands Wild heeft een bijzonder assortiment op basis van wilde gans ontwikkeld. Wilde gans is een bekende in de Nederlandse samenleving maar nog relatief onbekend in de Nederlandse keuken. Er wordt jaarrond op wilde gans gejaagd met een piek tussen juni en oktober. Vlees van wilde gans is van nature mager en smaakvol en heeft een mild en toegankelijk karakter. Daarmee is het vlees zeer geschikt voor de keuken het hele jaar door.

Hollands Wild kenmerken:

Echt wild
Mager vlees
Lekker natuurlijk
Minimale foodprint
Ambachtelijk geproduceerd
Respect voor dier en natuur

Een overzicht van ons assortiment:
* Ganzenborstfilet
* Wildsaucijs
* WildBurger
* Damhert biefstuk
* Damhert stoofvlees poulet
* WildSaté
* Wildstoof

WILDSTOOF kant en klaar

Deze heerlijke WildStoof is een heerlijke Hollandse kant en klare maaltijd basis boordevol wilde producten zoals ganzenvlees en wildrund van de Schotse Hooglander aangevuld met biologische groenten en kruiden. WildStoof hoef je alleen maar even op te warmen en eet je heerlijk op z’n Hollands met aardappelen en groenten. Je kunt natuurlijk ook lekker variëren met rijst of met pasta.
Wildstoofschotel
Hollands Wild